Om Videocoach Katrine Gjærum

videocoach Katrine Gjærum Census Film

Om Katrine Gjærum – videocoach og videomarkedsfører i Census Film

Katrine Gjærum er videocoach, grunnlegger og daglig leder av Census Film. Hun har en bachelor i digitale medier fra Universitetet i Oslo og Høgskolen i Oslo (nå HIOA) med hovedvekt på praktisk filmarbeid. Hun har også innsikt og erfaring i digitale og sosiale medier generelt. Katrine Gjærum har i tillegg tatt IT-kandidatstudium på tidligere Østfold Distriktshøgskole (nå HiØ) og markedsføringsutdannelse fra Norges Markedshøgskole.

Katrine tar seg av alt arbeidet innen filming, forarbeid, etterarbeid og publisering av dine videoer. Hun har spesialisert seg i videomarkedsføring, video SEO, profilering og konvertering med video, og hun hjelper deg med å bli trygg foran videokamera.

Katrine er også fagansvarlig i Videomarkedsskolen, et kurs som Census Film og Nettverks- og kommunikasjonsrådgiveren Edgar Valdmanis har laget i fellesskap. Videomarkedsskolen vil stå i ny drakt høsten 2016. Edgar Valdmanis er også samarbeidspartner med Census Film i flere prosjekter.

Sommeren 2016 blir hun også med i samarbeid med produsent og regissør John John Bruseth, og vil få lokaler i Studio BoosTalk i Løvenskioldsgate 10 i Oslo.

Katrine Gjærum og John John Bruseth i Studio BoosTalk

Katrine Gjærum og John John Bruseth vil hjelpe deg med videomarkedsføring i Studio BoosTalk

Katrine Gjærum og Edgar Valdmanis samarbeider i flere prosjekter

Katrine samarbeider mye med nettverks- og kommunikasjonsrådgiver Edgar Valdmanis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *